2021-01-03 08:22:11• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Váratlan helyzetek adódhatnak a mai napon

Napi horoszkóp január 3-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19.

Tudja, hogy szüksége van a másokkal való együttműködésre, szövetség vagy közös elszámolású ügyekben, másrészt viszont az alkalmazkodás most nem az erőssége. Ami a szívén, az a száján is, és könnyes harapós kedvében találhatják önt.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A mai napon különösen merész és lelkes, egy kis nyugtalanság vagy kalandvágy tapasztalható. Alapvetően arra törekszik, hogy tágítsa határait, és új dolgokba vághassa a fejszéjét.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Váratlan helyzetek adódhatnak a mai napon. Addig nincs semmi gond, amíg képes rugalmasan alkalmazkodni a változó körülményekhez. Ne reagáljon indulatosan akkor sem, ha valaki valami meglepőt mond.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Veszteséget, nehézséget vagy csalódást tapasztalhat meg, amikor megtudja, mit kell elengednie, vagy mely dolgon kell változtatnia. Felelősségteljesen kell viselkednie, még akkor is, ha meg kell válnia valakitől, vagy valamilyen élethelyzettől.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Nosztalgikus hangulatban van. Valószínűleg hiányoznak önnek az elhunyt hozzátartozói, a régi munka vagy a múltbeli dolgok, ugyanakkor erősebbnek érzi magát, mint az elmúlt években bármikor.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A mai nap remek alkalmat ad egy új szerelmi kapcsolat kezdetére. Ha ön nem független, akkor egy szórakoztató, szeretetteljes délutánt tölthet el a családjával.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Jól tud együttműködni másokkal a cél érdekében. Derekasan bírja a kemény munkát és a nem túl nagy türelmet igénylő elfoglaltságokat. Ezen a napon már csak arra kellene figyelnie, hogy kissé tapintatosabban viselkedjen.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Most ki nem állhatja a kapcsolataink megszokottságát, keresi az újat, az izgalmasat. Persze ezek a rendkívüli kapcsolatok csak addig tartanak, amíg az izgalom, tehát nem kell hosszú távon számolnia velük.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Most ki nem állhatja a kapcsolataink megszokottságát, keresi az újat, az izgalmasat. Persze ezek a rendkívüli kapcsolatok csak addig tartanak, amíg az izgalom, tehát nem kell hosszú távon számolnia velük.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ha hajlandó engedni egy kicsit az elvárásaiból, és elfogadja barátai meghívását, remek délutánt tölthetnek együtt. Érdekes emberekkel ismerkedhet meg,
mozduljon ki a négy fal közül!
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Családi konfliktusokra utalnak a bolygók, hatalmi harcok is adódhatnak a párkapcsolatában. Próbáljon meg nagyobb empátiával viszonyulni másokhoz!


Halak: II. 19. - III. 20.

Az összes csillagjegy közül ön adakozik a legszívesebben, őszinte boldogsággal tölti el, ha segíthet valakinek. Ma sincs ez másképp, valakinek bearanyozza a napját!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: